FIRA DELS PICAPEDRERS

cartell dates 2019

 

Ja comencem a treballar per fer possible la nova edició de la Fira dels Picapedrers. Aquest any, la principal novetat serà la durada de la fira, que tindrà lloc al llarg de tot el cap de setmana del 20 i 21 d’abril.

Preparem activitats per totes les edats i per poder gaudir-ne en família, jocs, exposicions, demostracions de treballs i sense oblidar-nos del mercat d’alimentació i artesania, i alguna altre sorpresa per aquesta 5a fira!!

Anirem informant de totes les novetats i noticies, de moment, reserva’t la data i no t’oblidis de venir a visitar-nos i conèixer el nostre municipi i la seva Fira dels Picapedrers.

I si estàs interessat en participar amb el teu negoci o tens alguna consulta, no dubtis fer-ho i posa’t en contacte amb nosaltres enviant un mail a firacastellfollit@castellfollit.cat

No hi faltis!!!

 

——————————————- Resum de la Fira de 2018 —————————————————————

 

La 4a edició de la Fira dels Picapedrers de Castellfollit de la Roca va ser un èxit. Els visitants van poder gaudir de les moltes activitats pensades per tota la família al llarg de tot el dia. Malgrat el mal temps, les diverses activitats es van poder anar realitzant i la gent no va dubtar agafar el paraigua i acostar-se al municipi a visitar la fira.

Al llarg de tot el diumenge 29 d’abril de 2018  Programa de la 4a FIRA DELS PICAPEDRERS van fer-se diverses activitats i podeu consultar i veure les imatges a les xarxes socials de Castellfollit.

Si encara no ens coneixeu o vols tornar a repetir…..no faltis a la propera edició!!!

 

 

———————————— Resum de la Fira del 2017 —————————————-

El diumenge 30 d’abril de 2017, Castellfollit de la Roca va celebrar la 3a edició de la Fira dels Picapedrers.

Les previsions meteorològiques no eren gaire bones, però el temps ens va respectar força al llarg de tot el dia.

Vam tenir un mercat artesanal, exposicions d’escultura i de treballs dels picapedrers i activitats per tota la família, una Super Tirolina de 150 mts. d’allargada i de més de 50mts. de desnivell, les ja tradicionals botifarra i arrossada popular que degut a la possibilitat de pluja al migdia, es va traslladar al Centre Cívic, i passejades en poni al matí i jocs i maquillatge infantil a la tarda.

Es va calcular una entrada de 956 persones a l’Església Vella de Sant Salvador al llarg de la jornada.

Tot plegat va ser un èxit i ja podem dir que la Fira dels Picapedrers comença a consolidar-se.

Gràcies a tots per assistir-hi i fer-ho possible!!

Us deixem un recull d’imatges d’aquesta 3a Fira.

IMG_9715 IMG_9721

IMG_9712 20170430_135103 20170430_114256 (2) 20170430_113431 IMG_9705